Visa fler äldre nyheter >

I kväll, den 25 mars, höll VSK Fotboll årsmöte.
Då valdes en styrelse, samtidigt som utmärkelser till framstående spelare sedvanligt delades ut.
VSK-bollen som Årets spelare gick till fjolårsdominanten Simon Johansson.

Men mest applåder drog ekonomiansvarige Christina Liffner ner när hon med all önskvärd tydlighet redogjorde för klubbens ekonomiska läge. Ärligheten och klarsyntheten uppskattades av de 51 medlemmarna. Budskapet var glasklart: all fokus är på att sanera och stärka ekonomin och åter ekonomin.

Efter det framförandet valde årsmötet en styrelse. Ny blev Christer Hedin, som är butikschef på Coop Forum Stenby. Här är styrelsen i sin helhet:

 • Ordförande, 1 år: Bengt-Åke Nilsson
 • Ledamöter, 2 år: Christina Liffner, Ado Sadzak, Almir Zec
 • Ledamöter, 1 år: Christer Hedin, Birger Jonsson, Peter Lundqvist

  Slutligen prisades förstås en del av klubbens skickliga spelare. Simon Johansson fick VSK-bollen som klubbens bästa spelare. Han kände stor stolthet.

  – Det känns jättebra. Jag tycker jag gjorde ett bra fjolår och att jag är värd att få priset. Jag har följt VSK sedan jag var tio år och även om vi spelar i division 1 så känns det stort för mig. Det är en liten dröm som gått i uppfyllelse: att bli den bästa spelaren i min klubb, säger han.

  Årets överraskning blev Marcus Degerlund, som gjorde sitt första mål i A-laget mot Syrianska i lördags och numera slåss om en plats i startelvan.

  Årets junior blev Fredrik Lundqvist, som är A-lagets yngsta spelare. Han debuterade mot Syrianska i lördags.