Visa fler äldre nyheter >

VSK Fotboll bjuder in dig till funktionärsträff onsdagen den 11 februari klockan 18.00 på Swedbank Park. Vi välkomnar dig som redan är aktiv och alla som vill engagera sig i Grönvitt under 2015.

Den 21 februari spelar VSK Fotboll årets första hemmamatch i Svenska Cupen. Då väntar allsvenskt motstånd i form av klassiska Halmstads BK. Den 1 mars kommer sedan Helsingborgs IF, med svenska fotbollslegendaren Henrik Larsson på tränarbänken, på besök.

Då är klubbens funktionärer en ytterst viktig faktor för ett lyckat arrangemang med hög servicenivå. Därför är du välkommen på funktionsträff onsdagen den 11 februari på Swedbank Park. Vi träffas klockan 18.00 i VIP-logen.

Du som redan är funktionär är varmt välkommen till en uppstart inför säsongen 2015 –och för dig som vill hjälpa till är det här en chans att anmäla ditt intresse och ställa frågor till klubben.

Vi spelar vår första hemmamatch i serien på Swedbank Park söndagen den 19 april, då Umeå FC gästar oss. VSK Fotboll behöver alltid fler engagerade individer som ställer upp för klubben, så ta gärna chansen och besök oss onsdagen den 11 februari.

Om du inte har möjlighet att delta, men ändå har ett intresse av att hjälpa till, så mejlar du vår funktionärsansvarige Anders Ivarssonarenavard@vskfotboll.se.