Visa fler äldre nyheter >

Han har haft ögonen på sig från superettan och allsvenskan.
Men Simon Johansson blir VSK Fotboll trogen även säsongen 2015.
– Otroligt kul att han stannar, säger sportsligt ansvarige Peter Lundqvist till vskfotboll.nu.

Mittfältaren gav tummen tupp till Peter Lundqvist under lördagsmorgonen. Förstås ett mycket glädjande besked för alla grönvita.

– Det är så häftigt att se Simon på träningarna just nu. De har haft fystester i veckan och i går hade de avslutande löpning efter lite lugnare spel. Han ger verkligen 110 procent i allt han gör och är ju en förebild för de yngre spelarna med sin inställning på varje träning. Man blir glad när man ser det, säger ”Lunkan”.

Under säsongen som gick exploderade Simon under hösten med framspelningar till mål i så gott som varje match. Lägg några mål på det och du ser att hans poängskörd var en viktig del i lagets offensiv.

– Han gjorde en hel del poäng för laget och är en otroligt tekniskt duktig spelare.

Innan han skrev på var han i väg på provspel med så väl superettalaget Jönköpings Södra som allsvenska Falkenbergs FF, men Simon väljer alltså att stanna i sitt Grönvitt.

– Nu får han ett år till där han kan vara bra hela säsongen. Det är häftigt att se hur han sätter nivån på träningar och har jättefokus på allt han gör. Simon är väldigt mogen och har tagit jättekliv, säger Peter Lundqvist.

MER LÄSNING PÅ VSKFOTBOLL.NU
Nu har "Karre" skrivit nytt kontrakt
Buya till superettan: "Tackar VSK"