Visa fler äldre nyheter >

Filip Hammar bloggar igen på vskfotboll.nu.
Här är hans sammanfattning av säsongsinledningen.

Hallå igen!

3 veckor av seriespel har passerat och det är dags för en uppdatering av akademibloggen. 3 matcher är avklarade i både junior- och pojkallsvenskan. Bara en förlust på dessa 6 matcher måste sammanfattas som godkänt.

För juniorerna har det blivit 2 oavgjorda, medan det blev torsk i fredags mot Vasalund med 5–1. Resultatet speglar inte matchbilden då det var 2–1 fram till den 86:e minuten. Vi vet att det kommer bli tufft i juniorallsvenskan i år, men vi gör så klart vårt yppersta för att det ska gå så bra som möjligt.

I pojkallsvenskan går vi som tåget. 9–3-vinsten mot Skiljebo i derbyt är helt klart den skönaste segern i år. 26–6 på tre matcher säger vilka som är kungar i Västerås. Och så måste jag passa på att tacka fansen som var på plats, ni är grymma!

Till helgen är det nya fajter: juniorerna tar emot Djurgården på Swedbank Park på lördag medan P17 åker till Uppsala för att möta Gamla Upsala på söndag.

Under denna vecka har några gubbar varit och kört med VIK:s A-lag. I morgon är det vilodag, sedan är det fullt ös torsdag/fredag för att komma laddade till helgens matcher!

Slutligen, lite info till alla tjejer där ute: Marcus Gynt är numera singel så om ni vill ha denna guldklimp måste ni vara snabba, har hört att han är ett eftertraktat byte…

Det var allt för mig denna gång!

//FH