Visa fler äldre nyheter >

Efter förlusten borta mot Åtvidaberg med 4-2 blev det vinst hemma mot Gefle med 5-1 för juniorerna.

- Mot Åtvidaberg så gör vi en riktigt dålig första halvlek och där tappar vi matchen. I pausvilan ligger vi redan under med 3-0. Vi har ett rejält snack i halvtid och rycker upp oss i andra halvlek. Vi gör två mål ganska snabbt och fixar lite nerv i matchen men utan att ha någon riktigt bra kvitteringschans och Åtvidaberg fastställer 4-2 med tio minuter kvar, säger tränare Kjellstrand.

Nu i helgen spelade dock juniorerna bättre och slog tillbaka Gefle med 5-1 hemma på Arosvallen.

- I helhet gör vi en bra match mot Gefle. Tyvärr börjar vi matchen dåligt och ligger under med 1-0 efter tio minuter. Efter 20 minuter så kvitterar Patrik Östlund och bara två minuter efter det tar vi ledningen genom Patrick Wallén. Vid det skedet tog vi över matchen totalt och innan halvtid hade vi en ledning på 4-1.

Bara Hammarby och BP (placerad etta och tvåa) har gjort fler mår än VSK vilket som definitivt får ses som bra siffror. Dock så är det bara ett lag som släppt in mer mål, det är Eskilstuna på jumboplatsen.

- Vi gör mycket mål och det är positivt. Försvarsmässigt så tycker jag att vi har hittat rätt ordentligt nu. Det var de tre inledande matcherna som vi släppte in tolv mål på. Den enda plumpen efter det är matchen mot Åtvidaberg då vi släppte igenom fyra bollar. Men jag tycker som sagt att vi har hittat balansen nu och blir tätare och tätare, avslutar "Lalla".