Visa fler äldre nyheter >

Ikväll är det så dags för VSK att kliva in i VLT-Cupen för i år. Man möter Division 4-laget Sala FF, som för tillfället placerar sig på femte plats i serien. Jörgen Zetterström vet inte mycket mer än att de spelar i just "fyran", men han förväntar sig få se ett antal spelare dominera, och visa sig värdigt A-laget.

Vad känner du, och truppen, inför just VLT-Cupen?

Eftersom vi inte har någon b-lags serie att spela i, så har vi några spelare som fått för lite matchtid. För dessa spelare är det perfekt med den här matchen. Givetvis kommer vi försöka vinna, det ska vi göra i alla matcher vi spelar.

Man brukar ju spela reserver i VLT-Cupen. Hur tänker du gällande vilka som spelar? Bänk/truppspelare/juniorer kontra viktiga pelare?

De som spelade mycket i förrgår vilar. Tobbe är avstängd på söndag och är därför med mot Sala.

Vad tror du om matchen? Vet du överhuvudtaget något om hur bra Sala är?

Jag ska vara ärlig och säga att jag inte vet något om Sala mer än att man spelar i Division 4. Men ska någon av våra spelare närma sig spel i A-laget så ska man klara av att dominera mot Division 4-motstånd. Jag förväntar mig att några av våra killar utmärker sig i morgon.

Vad tror du att vi kan förvänta oss utav Linus?

Linus är en ung kille som har en stor talang, men det är först de sista veckorna som han fått känna på att möta bättre spelare, när han spelat från start i juniorlaget. Det är stor skillnad att möta spelare som man är bättre än, mot att möta spelare som är bättre än en själv. För Linus utveckling är det här ett viktigt steg, men jag tror mycket på honom, och jag tror att vi redan i dag får se ett moget spel från honom.

Någon annan speciell spelare som du är spänd på att se?

Koyar och Simon har sett riktigt vassa ut på träningarna de senaste veckorna, så jag hoppas att de kan gå in och vara lika bra i matchen.

Slutligen; ditt matchtips?

5-2, vinst för VSK!

Matchen spelas på Silvervallen i Sala, och inleds kl. 19.00.