Visa fler äldre nyheter >

VSK Fotboll möter Gröndals IK i en nyinlagd träningsmatch torsdagen den 15 januari klockan 19.00. Spelplats blir Bosöns inomhushall på Lidingö.

Svenska Fotbollförbundet arrangerar en tränarutbildning och behöver en match som de deltagande kursdeltagarna kan analysera. VSK Fotboll och seriekollegan Gröndals IK tillfrågades. Förbundet bekostar både resa och mat.
- Spelarna fick vara med om att besluta om vi skulle ställa upp och det ville verkligen spela, säger Kalle Granath i VSK Fotbolls lagledning.

Detta ger också VSK Fotbolls nya huvudtränare Jörgen Zetterström chansen att, innan hemmamötet mot AIK, bekanta sig med VSKs spelare i en matchsituation.
- Med tanke på att vi har många spelare som inte spelat särskilt mycket ihop och att Jörgen får en möjlighet att tidigt få se spelarna i en match så blir matchen värdefull, konstaterar Kalle Granath.

Det blir fler ändringar i VSKs träningsmatcher under vintern/våren 2009. Matcherna mot IF Brommapojkarna och Djurgårdens IF utgår.
- Vi hade planerat matchen mot Brommapojkarna innan de blev kvalificerade för allsvenskan och nu när de lyckades kvala sig dit krockar vår planerade match med den allsvenska premiären. Djurgårdens ledning är utbytt och den nya ledningen har valt ett annat upplägg, säger Anders Carlsson, Ordförande i VSK Fotboll.

Forna seriekollegan Vasalunds IF blir ny motståndare för VSK Fotboll den 4 april.

Här är VSK Fotbolls samtliga försäsongsmatcher 2009

15 januari Gröndals IK-VSK Fotboll (Bosön, Lidingö)
14 februari VSK Fotboll–AIK
21 februari Assyriska FF–VSK Fotboll (Södertälje)
22 februari VSK Fotboll–IK Frej
28 februari IK Sirius–VSK Fotboll (Uppsala)
4 mars BK Forward - VSK Fotboll (Örebro)
8 mars VSK Fotboll–Falu FK
14 mars VSK Fotboll–Enköpings SK
21 mars Väsby United-VSK Fotboll (Skytteholm)
28 mars VSK Fotboll-Värmbols FC
4 april VSK Fotboll–Vasalunds IF
11 april VSK Fotboll–Västerås IK