Som du kanske vet så har VSK Fotboll en nästan helt ny styrelse sedan den 2 juli 2020. Trots semestertider har vi gjort vårt allra bästa för att snabbt sätta oss in i nuläget och börjat orientera oss mot ett gemensamt förhållningssätt som förhoppningsvis kan vara hållbart en längre tid. 

Men, vi vill gärna ha din input.

Alla våra intressenter har något att bidra med för att göra VSK till en attraktiv klubb både för ungdomar och de som vill elitsatsa och drömmer om en plats i Allsvenskan. Din röst och erfarenhet ger oss mer att gå på och skapar en förankring som vi värdesätter. 

Frågor vi vill diskutera är långt ifrån lätta att sätta ord på och kanske inte alla kan få med sina tankar och idéer. Men vi i styrelsen tror att ju fler vi talar med, desto större är sannolikheten för en bred förankring. Här är några av punkterna vi vill ha dina tankar på: 

  • VISION – vilken är vår gemensamma framtida vision?
  • PERSPEKTIV – Vilka ska vara våra fokusområden?
  • STRATEGISKA MÅL – Om vi når vår vision, var kommer vi då att befinna oss inom respektive perspektiv?
  • FRAMGÅNGSFAKTORER – Vilka är de kritiska framgångsfaktorerna för att vi ska nå de strategiska målen?
  • MÄTFAKTORER – Hur ska vi mäta att vi är på rätt väg enligt den strategiska inriktningen?

Är du intresserad av att bidra med din erfarenhet och dina tankar är du varmt välkommen till en workshop den 26 augusti på Iver Arena eller helt digitalt via Zoom.

Kl 16.30 – Samarbetspartners och sponsorer 

Kl. 19.00 – Medlemmar, supportrar och andra intressenter

Eftersom vi fortfarande har Coronarestriktioner är det begränsat med utrymme och därför krävs det att du anmäler dig. Skulle intresset bli stort kommer vi förstås att hitta en lösning för fler att delta. Vi återkommer när vi vet hur många som är intresserade och anpassar workshopen efter det.

Anmäl dig till Anna Sjödin senast den 21 augusti.

Väl mött

Anna Sjödin för VSK Fotbolls styrelse