Entréer

Solid Park Arena är VSK Fotbolls hemmaarena sedan 2008. Arenan är belägen på Rocklundaområdet precis norr om E 18. Arenan har sin huvudentré i det sydvästra hörnet, där entréer till sittplatsläktaren finns. I det sydöstra hörnet finns entréer till ståplatsläktaren. Om du är sen (matchen har börjat) går du in genom sittplatsentrén oavsett om du har biljett till ståplats. Du passerar då bakom den södra kortsidan som är öppen mellan läktarna.

Bortasupportrar disponerar ståplatsläktarens norra del. Entré för bortasupportrar sker i speciell entré i det nordöstra hörnet av arenan. Observera att bortasektionen bara är öppen då det förekommer organiserade bortaföljen som anmält detta till arrangören.

Alla entréer öppnar 60 minuter innan matchstart.

Passage före och under match

Det är under 2017 möjligt att före, under och efter matcher fritt gå mellan sitt- och ståplatsdelarna. Passage sker bakom den södra kortsidan av planen.

Kiosker

På arenan finns kiosker som säljer, korv, kaffe, kaffebröd, dryck och godis. Kioskerna finns dels i sittplatsläktaren och dels i ståplatsläktaren. Kiosk finns också tillgänglig för bortasupportrar då bortasektionen av läktaren är öppen. Kioskerna är öppna före och under match.

Bakom sitt- respektive ståplatsläktaren finns grillar som före och under match serverar nygrillade hamburgare samt dryck.

Du kan betala med kontanter eller genom att swisha. Swishnumret till VSK Fotboll Kiosk är 123 237 2738.

Souvenirer

VSK Fotbolls officiella souvenirshop finns belägen i sittplatsläktaren bredvid kioskerna. Den är öppen före och under match.

VSK Tifo (supportergruppering) har ofta försäljning av diverse supporterprylar i samband med match. Försäljningen sker då bakom ståplatsläktaren.

Du kan också köpa VSK Fotbolls souvenirer via nätet.

Toaletter

På arenan finns ett antal toaletter på respektive läktare. Toaletterna är könsuppdelade och det finns också handikapptoaletter.

Har du frågor runt arenan ? Kontakta vårt kansli 021-41 34 10 eller fotboll@vasterassk.se.