Kontantfritt

Vårt mål är att erbjuda snabb och effektiv service i både entréer och kiosker och som ett led i detta blev våra evenemang kontantfria från och med sommaren 2020. Kontanthanteringen var både resurs- och tidskrävande och ökade kötiderna. Allt fler köper sina biljetter innan de kommer till arenan. Det blir både billigare och kortar kötiderna. Samtidigt betalar flertalet av de som handlar på plats med kort eller via Swish

Entréer

Iver Arena är VSK Fotbolls hemmaarena sedan 2008. Arenan är belägen på Rocklundaområdet precis norr om E 18. Arenan har sin huvudentré i det sydvästra hörnet, där entréer till sittplatsläktaren finns. I det sydöstra hörnet finns entréer till ståplatsläktaren. Om du är sen (matchen har börjat) är det ingen fara, entréerna stänger när matchen har nått sitt slut.

Bortasupportrar disponerar ståplatsläktarens norra del. Entré för bortasupportrar sker i speciell entré i det nordöstra hörnet av arenan.

Kiosker

På arenan finns kiosker som säljer, korv, kaffe, kaffebröd, dryck och godis. Kioskerna finns dels i sittplatsläktaren och dels i ståplatsläktaren. Kiosk finns också tillgänglig för bortasupportrar då bortasektionen av läktaren är öppen. Kioskerna är öppna före och under match.

Bakom sitt- respektive ståplatsläktaren finns grillar som före och under match serverar nygrillade hamburgare samt dryck.

Du kan betala med kort eller genom Swish.

Swishnumret till VSK Fotboll Kiosk är 123 237 2738.

Souvenirer

VSK Fotbolls officiella souvenirshop finns belägen i sittplatsläktaren bredvid kioskerna. Den är öppen före och under match.

VSK Tifo (supportergruppering) har ofta försäljning av diverse supporterprylar i samband med match. Försäljningen sker då bakom ståplatsläktaren.

Du kan också köpa VSK Fotbolls souvenirer via nätet.

Toaletter

På arenan finns ett antal toaletter på respektive läktare. Toaletterna är könsuppdelade och det finns också handikapptoaletter.

Ordningsregler Iver Arena

För allas trivsel och säkerhet gäller följande ordningsregler inom arenan – Klicka här för ordningsreglerna.

Har du frågor runt arenan ? Kontakta vårt kansli 021-41 34 10 eller fotboll@vasterassk.se.