Bli medlem i VSK Fotboll

VSK Fotboll är beroende av en stark och aktiv bas av medlemmar som stöttar och aktivt hjälper klubben nå sina målsättningar. Vi hoppas att du vill vara med och bidra genom att bli eller fortsätta vara medlem i VSK Fotboll.

Som medlem i VSK Fotboll stödjer du direkt klubben med din medlemsavgift. Du får möjlighet att påverka klubbens utveckling genom din rösträtt på årsmöten och extramöten. Du har också möjlighet att skriva motioner till årsmötet och på årsmötet ställa frågor till styrelsen och anställda.

Medlemsförmåner

  • 10% rabatt på VSK Fotbolls souvenirer vid inköp på kansliet eller via hemsidan
  • Extra erbjudanden då och då

Medlemsavgifter

  • Barn och ungdom (under 15 år): 300 kr
  • Vuxna (from 15 år): 500 kr
  • Familj (folkbokförda på samma adress): 700 kr

Inom VSK Fotboll innebär ett års medlemskap i föreningen att du är medlem från 1 jan till 31 dec (så kallat verksamhetsår). I och med uppdateringen av stadgarna (VSK Fotboll Stadgar 190314) så gäller en medlemskapsinbetalning från och med september även följande verksamhetsår)

Om du vill delta med rösträtt på kommande årsmöte (mars) ska du betala årets medlemsavgift senast en månad innan.

Vill du bli medlem? Hör av dig till kansliet på fotboll@vasterassk.se så hjälper vi dig gärna.

Bli medlem i VSK Sports

VSK Sports är VSK:s officiella supporterklubb och bildades 1995. Som medlem i VSK Sports får du bland annat åka med billigare på supporterklubbens bussar till bortamatcher, rabatter av olika slag samt möjlighet att vara med och bidra och påverka i VSK:s största supporterförening.

VSK Sports är ofta supportrarnas röst gentemot VSK och andra intressenter.

Klicka här för mer information om hur man blir medlem och vilka fördelar medlemskap i VSK Sports innebär.

För dig som vill engagera dig i VSK-supportrarnas omfattande tifo-verksamhet finns VSK Tifo som är en grupp av supportrar som ständigt kommer upp med kreativa idéer om hur laget kan hyllas på olika sätt. Alla är välkomna att delta i verksamheten. Arbetet kan stundtals vara hårt men otroligt roligt och givande. Alla älskar ett bra tifo, inte minst klubbens spelare.

Klicka här för att komma till VSK Tifos hemsida.

Innan matcherna laddar supportrarna sedan länge upp på krogen Bistro 65 som ligger på Vasagatan 65, i korsningen mellan Vasagatan och Solbergagatan, där det erbjuds bra priser på mat och dryck för den som är medlem i VSK Sports.

Till bortamatcherna går det alltsom oftast bussar i VSK Sports regi och dessa bokas på VSK Sports hemsida.