VSK Vit

VSK Vit är ett av våra minsta paket. Här får du som samarbetspartners ändå ett bra utbyte och VSK Fotboll ett fint stöd.  Det här är våra vita samarbetspartners:

Gema VVS-Teknik AB

Båt-Sam

Aros Fjärrgods

EK-Service

Advokat Landerdahl

Misjö AB

Bostjärnan AB

Elektronikmekanik AB

PePe VVS

Idrottsförlaget

Prezero

Jumpyard

JCM Transport

AGV Förvaltningsaktiebolag

Bellevuestadion

Bytewize

Dingtuna Ekogård

FVB Sverige AB

Mälardalens Takservice

Det här ingår i VSK Vit:

VSK-Hörnan i paus

I pausen serverar vi kaffe och en godbit för 2 personer. Här har du också möjlighet att umgås och nätverka med andra samarbetspartners.


VSK-Golfen

Vår populära golftävling på Västerås GK för dig som vill ha kul samtidigt som vi slåss om ära och troféer. Ett nätverkande på en av Västerås vackraste golfbanor. I det här paketet ingår det 2 platser.


Storbildsskärm och andra TV-skärmar

Du får synas på en samlingssida med andra företag som också är våra samarbetspartners på resultattavlan före match och i paus samt på TV-skärmar utspridda på arenan under hela matchen.  


Webbexponering

Som vanligt samlar vi ihop våra värdefulla samarbetspartners på en samlingssida där vi länkar ditt företagsnamn. 


Årsmagasin

I samband med vårt årsmöte producerar vi ett årsmagasin som sammanfattar säsongen och beskriver kommande säsong. På en samlingssida får du ditt företagsnamn som en av våra värdefulla samarbetspartners. 


Vill du ha utrymme på våra matchställ, träningsställ eller fler skyltar på andra ställen går det att ordna till extra kostnad eftersom du redan visat ditt engagemang genom att välja VSK Vit.