Visa fler äldre nyheter >

Måndag 26 juni klockan 19.00 spelar Grönvitt seriefinal mot IK Brage. Detta klassiska möte kommer att spelas inför storpublik.
– Över 4 000 åskådare tror jag på, säger ordförande Christina Liffner

VSK Fotboll har hittills ett publiksnitt på 2 882 åskådare, något som gör klubben överlägsen i norrettan, men också en siffra som är bättre än 12 klubbar i Superettan.

På måndag väntas det alltså seriefinal när VSK som ligger på en andraplats i serien, tar emot serieledaren IK Brage hemma på Solid Park Arena.

Då tror ordförande Christina Liffner på storpublik.

– Om jag ska ge mig på att gissa en siffra så tror jag det kommer minst 4 000 åskådare på måndag. Vi vet också att det kommer många supportrar från Borlänge eftersom det är seriefinal.

Matchen är årets andra hemmamatch som spelas på en vardag, något som brukar vara en klar fördel när det gäller att locka publik.

- Det brukar vara lättare att locka både publik och företag till matcherna på vardagar. Dessutom brukar vi sälja betydligt mer i kioskerna på vardagar. Så vi skulle gärna se fler vardagsmatcher på hemmaplan avslutar Christina Liffner

Bästa tipset för er som vill gå på matchen är att köpa förköp, för att på så sätt undvika köer som kommer att uppstå vid biljettförsäljningen på plats på Solid Park Arena på måndag. Biljetterna köper ni genom att klicka på länken nedan

Länk till biljettförsäljning

Observera att det är samma pris att köpa biljetten i förköp som att köpa biljetten på plats vid arenan.