Visa fler äldre nyheter >

Sportklubben ställs mot nykomlingen Sollentuna FF som inlett säsongen bra och ligger på tredjeplats inför lördagens omgång. – Matcha dem med en bra laginsats, säger Johan Mjällby inför matchen.

Sollentuna inledde säsongen med tre raka segrar innan första förlusten kom, mot serieledande och fortsatt obesegrade IK Brage. Laget kommer från en bortaseger mot Arameisk-Syrianska med 1-0 i förra omgången.

Sollentuna är ett lag med bra skolade spelare och med det har man alltid en fördel. De har många som varit unga talanger och som har varit runt i Stockholmsklubbarna, de har bra kvalitet och de förstår fotboll. Men att de skulle ligga såhär högt upp som nykomling är lite överraskande ändå. Det visar på att om man har ett lag där man jobbar hårt för varandra och verkligen gör rätt saker, då kommer man långt.

För att åka hem med alla tre poäng ska VSK kontra med samma mynt.

– Vi måste matcha deras imponerande lagspel, disciplin och att de jobbar bra ihop som lag. Vi behöver matcha dem med en bra laginsats.

Grönvitt har fortsatta skadebekymmer på några startspelare. Filip Tronêt dras med en hälskada och Boris Ljevar klev av senast mot Akropolis IF med problem med ljumske och baksida. Båda missar lördagens match och det är dessutom osäkert kring Jonas Hellgren.

Jonas har varit sjuk under veckan och det är upp till honom hur han mår. Förhoppningsvis har han kvicknat till och är feberfri, för en frisk Jonas Hellgren kommer definitivt starta mot Sollentuna.

Sollentuna FF – VSK Fotboll
Lördag 16/6 16.00
Sollentunavallen

Klicka här för att streama matchen >>>