Visa fler äldre nyheter >

Det blev ett mål och en assist för Koyar när VSK vände 0-1 till seger 5-1 borta mot Carlstad United. – Vi har en bra vinnarmentalitet, säger Koyar efter matchen.

VSK hade en tung inledning på matchen där det var Carlstad som hittade igenom försvaret gång på gång.

– Framförallt var första 20-25 väldigt jobbiga. De var aggressiva och la mycket boll i djupled. Vi hade svårt att komma in i matchen.

Just djupledsspelet hade VSK läst på inför matchen, men man hade ändå svårt att få bukt på det hela.

– Det var väldigt tydligt att de ville spela in på nummer sju som sedan slog bollar i djupled, och så överbelastade de kanterna och framförallt vår vänsterkant.

Carlstad tog ledningen i den 5:e minuten men drygt tio minuter senare, i den 17:e minuten, kvitterade Koyar med ett skott utanför straffområdet.

– Vi studsade tillbaka ganska snabbt och det var ett väldigt viktigt mål. I halvtid så ändrade vi vissa saker rent taktiskt och vi gör en bättre andra halvlek.

Koyar blev utbytt i den 79:e minuten, precis efter att ha assisterat Simon Johansson till 4-1.

– Det är ingen fara så, jag var helt slut bara. Jag spelade 90 minuter i onsdags och idag var det en tungsprungen plan.

I och med segern idag har VSK tre raka trepoängare och 10-3 i målskillnad.

– Känslan inför fortsättningen är mycket bra. Vi har en bra vinnarmentalitet i truppen och vi ångar på. Vi ska haka på i toppen och vara med där hela tiden.

Nu väntar ännu en bortamatch, IFK Luleå söndagen 4/6.

– Det kommer också bli en tuff bortamatch som vi såklart går in för att vinna. Det är tre poäng som gäller och inget annat.