Visa fler äldre nyheter >

Hemmalaget Carlstad tog ledningen tidigt i matchen men VSK vände underläge 0-1 till en klar 5-1 seger och tredje raka segern är ett faktum.

Det var hemmalaget Carlstad United som öppnade matchen på bästa tänkbara sätt när Claes Nyman fick en boll i djupled, kunde runda målvakten Alexander Lundin och sätta 1-0.

Carlstad fortsatte skapa chanser i djupled men VSK stack upp med några målchanser. Efter dryga kvarten kom kvitteringen när Koyar Salimi laddade från utanför straffområdet och sköt in bollen intill stolpen.

Efter kvitteringen var det fortsatt Carlstad som skapade de hetaste chanserna men fem minuter innan halvtid vände Karwan Safari runt utanför straffområdet och spelade fram Filip Tronêt som gick förbi målvakten och la in 1-2.

I början av den andra halvleken var det slarvigt från båda lagen men Carlstad hade störst bollinnehav. I den 68:e minuten fick VSK en frispark långt upp på offensiv planhalva. Karwan skarvar med skallen och bollen tog på en Carlstadförsvarare och in i mål.

Carlstad tryckte på och jagade en reducering vilket skapade ytor för VSK. I en kontring fick Koyar Salimi bollen ute till vänster i höjd med straffområdet, Koyar spelade snett inåt bakåt till Simon Johansson som drog till direkt och satte 1-4.

I slutet av matchen kom VSK två-mot-en och Alex de Carolis blev fälld i straffområdet. Straffen tog Karwan Safari hand om och chippade bollen i mål via ribban.

Carlstad United – VSK Fotboll 1-5 (1-2)
1-0 (5) – Claes Nyman
1-1 (17) – Koyar Salimi
1-2 (40) – Filip Tronêt
-------------------------------------------
1-3 (68) – Karwan Safari
1-4 (79) – Simon Johansson
1-5 (86) – Karwan Safari (Straff)

Varningar
Carlstad United: Sebastian Carlsson, Ludvig Gran
VSK Fotboll: Calle Svensson

Utvisningar
John Stenberg

VSK Fotbolls lag mot Carlstad United:
Alexander Lundin
Mathias Benker
Calle Svensson
Carl Ekstrand Hamrén
Dennis Persson
Simon Johansson
Boris Ljevar (K)
Dylan Kosik (73)
Filip Tronêt (64)
Karwan Safari
Koyar Salimi (79)

Bänken:
Daniel Svensson (mv)
Asmir Suljicic (64)
Alex de Carolis (79)
Fredrik Lundqvist
Nikola Durovic
Allan Kosik (73)

Nästa hemmamatch
Söndag 11/6, 16.00 mot Akropolis FK.

Foto: Stefan Lindgren