Visa fler äldre nyheter >

Första april förra säsongen hade det sålts 170 säsongskort till privatpersoner, idag har det sålts 272 säsongskort till privatpersoner med 44 dagar kvar till seriepremiären. – Det är en mycket lovande siffra, säger VSK Fotbolls kansliansvarige Georg Zandstra.

För två säsonger sedan såldes det 35 säsongskort, förra året landade på 350 och den ökande trenden ser ut att följas. Med 44 dagar kvar till seriepremiären är antal säsongskort uppe i 272 och trycket ökar.

– Det gör det utan tvekan. Det är många nya som köper säsongskort och det är även många som utökar till fler säsongskort. Det är rent allmänt större engagemang i år.

Anledningen till detta tror Georg beror på två saker.

– Hela VSK-familjen är starkare nu än för ett år sedan och det är en intressantare produkt överlag. Vi var ett topplag förra säsongen när vi var skadefria, nu är truppen ännu starkare och den är inte färdig än.

Premiärmatchen hemma mot Nyköpings BIS sågs av 4562 personer på plats på Solid Park Arena, också det en siffra Georg tror och hoppas kommer slås.

– Det vore otroligt kul med över 5000 på läktarna, sen hoppas jag att supportrarna får sin vilja igenom med att det blir full. Det vill säga 7500 personer.