Visa fler äldre nyheter >

I söndagens träningsmatch på Grimsta IP mot Akropolis IF vann VSK Fotboll med 4-1 efter en väl genomförd match. – Vi skapade ganska mycket och får vara nöjda med insatsen, säger målskytten Simon Johansson.

Akropolis IF har tappat ett gäng spelare men spelade med så gott som ordinarie lag mot Grönvitt, där spelet var jämnt men målskyttet blev klar fördel för VSK.

– Det var bra defensivt och offensivt var det ganska stabilt, vi skapade rätt så mycket och får vara nöjda med insatsen.

I den andra halvleken sköt Simon Johansson in ett drömmål när han fick ett tillbakaspel från Koyar Salimi och sköt upp bollen i första krysset. I tävlingssammanhang har Simon gjort 10 mål i VSK-tröjan, så han var lite lätt förvånad efter matchen.

– Jag blev lite chockad då jag inte gör mål så ofta. Men jag fick på en bra träff, säger han själv om målet.

Än så länge är det tidigt på försäsongen men Simon tar med sig några saker från matchen.

– Framförallt var det ett bra träningspass, alla fick springa mycket och jaga boll. Mitt egna offensiva spel var bättre än tidigare, där har jag inte hittat formen tidigare. Jag är i bra fysisk form men spelmässigt har jag inte legat på samma nivå, så det tar jag med mig.

Akropolis IF – VSK Fotboll 1-4 (0-2)
0-1 – Joakim Häll (Simon Johansson)
0-2 – Filip Tronêt (Karwan Safari)
--------------------------------------------
0-3 – Simon Johansson (Koyar Salimi)
0-4 – Calle Svensson (Simon Johansson)
1-4 – Straff