Visa fler äldre nyheter >

Efter två säsonger lämnade Oliver Ekroth VSK efter förra säsongen och han blickar nu framåt mot en säsong med Kristianstads FC. – Det jag minns bäst är såklart grabbarna i laget och fansen, säger Ekroth.

Det blev två säsonger i VSK för Oliver Ekroth som efter förra säsongen lämnade klubben och som under januari skrev på för Kristianstads FC.

– Jag är jäkligt laddad för en ny säsong. Jag har varit här nere i två veckor nu och har två träningsmatcher under bältet. Till helgen kliver vi in i Svenska Cupen och möter Dalkurd FF, AIK och Gais. Man får inspireras av dom matcherna och göra det bästa man kan.

Efter #drömhösten 2015 blev Oliver Ekroth utsedd till årets spelare i VSK, en utmärkelse han bär med sig.

– Såklart jätteroligt att få utmärkelsen, efter den hösten hade vem som helst i laget kunnat få den utmärkelsen. Men det är ett kvitto på att man gjorde någonting bra.

Slutligen vill Oliver tacka några personer för åren i Västerås och VSK.

– Det finns många jag vill tacka och fansen är några jag vill visa min uppskattning för, dom stöttar både i med och motgång. När jag ändå får chansen såhär så vill jag tacka grabbarna i laget som gjorde mina två år i Västerås, jag vill tacka Peter Markstedt för utan honom hade jag inte klarat mig i Västerås eller ens kommit till klubben. Till sist vill jag tacka familjen Häll som tog hand om mig i två år.

VSK Fotboll önskar Oliver stort lycka till med fotbollsåret 2017 och framåt!