Visa fler äldre nyheter >

Igår förlängde klubben med Filip Tronêt och Koyar Salimi. Idag presenteras ytterligare två viktiga spelare för framtiden.

Det gäller mittfältaren Boris Ljevar och vänsterbacken Dennis Persson som skriver på för 1+1 respektive 2 år.

Boris Ljevar är slitvargen på mittfältet som tagit ett stort ansvar i och med sin lagkaptensbindel. Dessutom passningsskicklig med låg felprocent.

– Jag försöker göra det jag är bra på och leda laget på ett bra sätt. Jag försöker bara vara mig själv genom att sprida positiv energi och glädje, hoppas att grabbarna tycker att jag tillför något i alla fall, säger Boris och fortsätter berätta varför han stannar i klubben.

– Det var väldigt enkelt. Filip sa det bra, man älskar att spela för klubben. Det gör jag verkligen.

Boris fick höstsäsongen förstörd på grund av skador och vill ta revansch kommande säsong.

– Målet är att sträva efter att vinna varje match. För egen del så missade jag hela hösten så jag är motiverad och revanschsugen. Jag vill bara att det ska dra igång, jag har klättrat på väggarna under hösten.

Styrelsens sportsligt ansvarige Ado Sadzak om Boris Ljevar.

Boris är en ledartyp med otrolig vinnarskalle. Han har en förmåga att läsa spelet bra och är en väldigt duktig passningsspelare. Det märktes när han var borta i slutet på säsongen, då var vi inte alls lika stabila på mittfältet.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Dennis är vänsterbacken som följer med upp i princip varje anfall, otroligt slitstark och löpvillig. En spelare som klubben vill bygga kring.

– Min styrka är att jag är löpstark och min speltyp är att jag är energisk vilket kan mana på de andra spelarna. Men jag vill göra ännu per poäng och hjälpa laget, så som Filip har varit i år.

Att stanna i klubben var det ingen tvekan om.

– Jag kom till VSK av en anledning, att jag alltid velat spela för VSK. Det har inte ändrat sig, jag vill vara med och ta upp VSK i Superettan.

– Målsättningen för laget är garanterat att vi ska upp i Superettan. Individuellt är det att jag vill vara en stor bidragande del till att vi går upp.

Styrelsens sportsligt ansvarige Ado Sadzak om Dennis Persson.

Dennis är en framtidsspelare. En typisk spelare som Johan (Mjällby) vill bygga sitt lag runt. Dennis fyller på i anfall, är väldigt aktiv och slår fina inlägg med sin vänsterfot. En riktig tuffing som publiken gillar.