Visa fler äldre nyheter >

VSK Fotboll tar emot BK Forward på söndag 15.00 Här är viktig information inför matchen: Grönvitt kommer att göra sitt yttersta för att besökarna ska få en så angenäm upplevelse som möjligt.

Parkering Funktionärer och innehavare av guldkort har reserverad parkering öster om ståplatsläktaren. Först till kvarn gäller. I övrigt finns parkeringar på Rocklunda-området

Bussar VL:s bussar nummer 2, 6 och 21 trafikerar hållplats Rocklunda S.

Biljetter VSK kommer att ha tre kassor öppna vid biljettförsäljningen i ABB Arena Nord. Där är det möjligt att betala med kontanter, kort eller via Swish. Dessutom går det att köpa ståplatsbiljetter till ståplatsläktaren vid den entrén genom att swisha. Swishnumret för biljetter är 123 5393 400.

Webbiljetter Du kan snabbt och smidigt köpa biljett till VSK–Forward online. Priset är detsamma som vid köp i biljettkassan i ABB Arena Nord på Rocklunda.Klicka här för att köpa webbiljett till VSK–BK Forward

• Allt öppnar 14.00 Entrén till Solid Park Arena och biljettförsäljningen öppnar 14.00. Kom i god tid!

Sittplatsläktaren Numret till din stol finns på säsongskortet eller matchbiljetten. Fri placering är inte tillåten.

Biljetter till barn Barn (upp till 16 år) går in gratis på ståplats men sittplatsbiljett för barn kostar 20 kronor.

Inpassering Det finns sex kors till sittplatsläktaren och fyra till ståplatsläktaren. Alla i den södra delen av Solid Park Arena.

Passage mellan ståplats och sittplats är öppen i paus p.ga. ingen grill vid ståplatsläktaren. Detta är ett undantag för den här matchen.

Grillar VSK:s grillar serverar hamburgare och drycker och finns nedanför sittplatsläktaren. På söndag kan gäster på ståplats gå över till grillen under paus. OBS Passage tillåten endast under paus.

Kiosker VSK har kiosker på sittplatsläktaren och ståplatsläktaren. Sortimentet består av kaffe, drycker, korv, fikabröd, godis och glass. Du kan betala med kontanter eller genom att swisha. Swishnumret för kioskerna är 1232372738. Kort fungerar inte som betalmedel i kioskerna.

Souvenirförsäljning på samma plan som kiosken på sittplats. Här kan du betala med kontanter eller swish, samma swishnummer som till kioskerna.