Visa fler äldre nyheter >

Här är Ica Maxi Erikslunds unika satsning på VSK Fotboll.
Butiken skänker tio procent av försäljningen på torsdag.
”Västerås är en stor stad och ska ha ett lag i högsta serien”, säger handlaren Daniel Kvist.

Ica Maxi Erikslund i Västerås fördjupade sitt samarbete med VSK Fotboll inför den här säsongen och nu intensifieras alltså investeringen i klubben.

På torsdag (16 juni) arrangeras en ”VSK-dag” i butiken.

VSK får tio procent av intäkterna mellan 16.00 och 20.00.

– Vi ser mycket positivt på VSK:s vision att vara i Allsvenskan senast 2021 och vill självklart vara med på den här spännande satsningen. Vi hoppas att många befintliga och nya kunder tar med sitt Ica-kort och storhandlar för det kan ge ett betydande belopp till VSK, säger Daniel Kvist till vskfotboll.nu.

Grönvitts klubbchef Michael Campese är mycket tacksam över det extraordinära stödet från Daniel Kvist och dennes kompanjon och pappa Torbjörn Kvist.

– Jag tycker att ”VSK-dagen” är ett fantastiskt initiativ av Daniel Kvist och Torbjörn Kvist och visar deras engagemang för att placera Västerås på fotbollskartan. Jag uppmanar alla att storhandla på Ica Maxi Erikslund på torsdag. Det är som bekant en stor inköpsdag för många hushåll och aktiviteten kan ge VSK väldigt mycket pengar.

Pengarna från Ica Maxi Erikslund går till VSK Fotbolls ambition att förstärka truppen under det så kallade sommarfönstret.

– Det var länge sedan som fotbollen var så het i Västerås och nu är rätt tillfälle att gå på offensiven. Vi i VSK vill redan den här säsongen vara med och utmana i toppen av serien, säger Michael Campese till vskfotboll.nu.

VSK är förstås på plats på Ica Maxi Erikslund på torsdag för att träffa butikens kunder och prata fotboll.

Alla som handlar kan bland annat träffa klubbens manager Johan Mjällby, tränarna, spelare och styrelseledamöter.

FAKTA OM VSK-DAGEN
Plats: Ica Maxi Erikslund, Västerås.
Dag: Torsdag 16 juni 2016.
Tid: 16.00-20.00.
Villkor: Använd ditt Ica-kort hos Ica Maxi Erikslund så skänker butiken tio procent av intäkterna till VSK Fotbolls värvningskampanj.
Övrigt: VSK Fotbolls manager Johan Mjällby, tränare, spelare och styrelseledamöter finns hos Ica Maxi Erikslund för att träffa kunder och prata fotboll.