Visa fler äldre nyheter >

VSK åker till Luleå för att möta erkänt hemmastarka IFK Luleå på Skogsvallen i Luleå på söndagen, och tränare Leif Berg är tydlig: ”Vi ska studsa tillbaka efter vår plattmatch mot Umeå”

Webbredaktionen fick en pratstund med Leif Berg som var hoppfull inför drabbningen mot IFK.
— Vi ska studsa tillbaka direkt efter plattmatchen mot Umeå förra veckan. Det är rejäl revanchlusta hos alla i och runt laget, och det ska Luleå få sota för.

Vad har ni tagit med er från matchen mot Umeå
— Vi har tagit med oss många bitar, framförallt att vi också vet att vi kan mycket bättre. Vi kan höja oss flera snäpp till.

Vidare konstaterar ”Leffe” att flera spelare som saknades sist är tillbaka i spel
— Vi gjorde ett test på Filip Tronêt, Simon Johansson och Jonas Hellgren på träningen igår och alla är tillgängliga för spel och åker med till Luleå. Linus har varit sjuk i veckan men är tillbaka och även han är tillgänglig.

Hur är stämningen i truppen efter den svaga insatsen mot Umeå?
— Den är god, och har varit god hela tiden. Alla känner att vi ska tillbaka upp i nivå och det blir en riktigt revanchlusta i truppen.

Hur ser det ut med de långtidsskadade, Koyar Salami och bröderna Häll?
— Koyar är en bra bit bort, där är det inte troligt att han kommer kunna spela något under vårsäsongen. Vi trodde han var bättre än vad han var och då kom det ett bakslag.

— Med bröderna Häll så var de nere och fick kortsisonsprutor i Göteborg i går och får vänta några dagar innan vi vet om sprutorna gav något resultat
studsa tillbaka. plump mot umrå. revnchludta luleå sota för.

Motståndaren Luleå är några som VSK har full koll på
— De har fått tillbaka flera spelare på slutet och har då börjat plocka mer poäng. De är mycket bollskickliga och vill spela fotboll efter marken. Det kommer vara två lag som vill föra spelet imorgon.

Matchen startar 15:00 och som vanligt kan ni se matchen via webb-tv genom att gå in på länken här. Priset är 89:-.