Visa fler äldre nyheter >

Grönvitt har förlängt kontraktet med den talangfulle mittfältaren Peyman Alkoyun över 2016 med option på ytterligare ett år. – Det är en intressant spelare, säger sportsligt ansvarige Ado Sadzak till vskfotboll.nu.

Inför förra säsongen kom mittfältaren Peyman Alkoyun till VSK Fotboll från Eskilstuna Södra – och nu har han förlängt kontraktet.

– Han har allting man kan förvänta sig av en spelare faktiskt. Bra teknik, bra skott, fin vänsterfot. Jag tror att det finns mycket att få ut av honom i längden, kommenterar sportsligt ansvarige Ado Sadzak mittfältstalangen.

Efter att ha fått spela både ytterback och yttermittfältare under våren så blev det mer sparsamt med speltid under hösten för den unge kantspelaren.

– Han fick ju spela rätt mycket i våras och rätt lite i höstas, men även då han fått sitta på bänken har han aldrig gnällt utan tagit kampen och jobbat stenhårt på varje träning. Jag tycker att han har varit otroligt tålmodig, jobbat hårt och verkligen försökt jobba sig in i laget, säger Sadzak och fortsätter:

– Han har en bra personlighet och bra kvalitéer som verkligen kan ge någonting i framtiden. Det är en intressant spelare.

Kontraktet är på 1 + 1 år.