Visa fler äldre nyheter >

Grönvitt jagar nytt kontrakt – Akropolis en kvalplats till superettan. På söndagen drabbar lagen samman på Swedbank Park.
– Vi vet att vi kan och att vi skapar chanser. Nu ska vi få utdelning på dem också, säger huvudtränaren Leif Berg till vskfotboll.nu.

Träningsveckan efter matchen mot Huddinge IF (0–1) har bara blivit bättre och bättre. VSK Fotboll är väl förberett för söndagens hemmamatch mot serietvåan Akropolis IF.

– Veckan startade med en besvikelse utifrån förra matchen, men sedan har den bara stegrat och stegrat. Vi har samlat kraft och det har blivit en bra träningsvecka, säger huvudtränaren Leif Berg.

Laget har pratat mycket om just matchen mot Huddinge.

– Vi fick lätta lite på trycket. Prestationen har varit bra flera gånger när vi tappat poäng, men vi får ingenting för det. Alla vet vad det handlar om de sista tre matcherna. Vi ska ut och gasa. Det krävs 100 procent på alla sätt. Så är det alltid, men det står ganska mycket på spel nu.

Akropolis jagar kvalplatsen till superettan.

– De har några spetsspelare och framför allt är de väldigt organiserade.

Vad krävs för att vi ska vinna?

– Att vi ska vara hetare på alla positioner. De tittar uppåt i tabellen och vi krigar där nere. Vi måste visa under 90 minuter att vi är betydligt hungrigare och inte ha några dippar.

Det faktum att spelet oftast har varit bra i höst är en trygghet i en rafflande slutspurt.

– Vi vet att vi kan och att vi skapar chanser. Det är en himla trygghet. Nu ska vi få utdelning på chanserna också, säger Leif Berg.

FÖLJ MATCHEN MINUT FÖR MINUT
VLT-sporten rapporterar matchen på sin webbplats.
Huddinge IF rapporterar händelser via Livescore på svenskfotboll.se.

FÖLJ MATCHEN MÅL FÖR MÅL*
Vi rapporterar mål för mål på vår Facebooksida.
Vi rapporterar mål för mål i vårt Twitterflöde.

*Du behöver inte ha ett konto på Facebook eller Twitter för att läsa vad vi skriver där om du öppnar sidorna i en vanlig webbläsare.