Visa fler äldre nyheter >

Ännu ett viktigt streckmöte i norrettan.
Grönvitt åker till Huddinge på söndagen.
– Kommer vi upp i nivå så vinner vi, säger huvudtränaren Peter Markstedt till vskfotboll.nu.

Dramatiken i norrettan tilltar. Fyra omgångar återstår – och på söndagen åker VSK Fotboll till Huddinge för match på Källbrinks IP. Huddinge IF står på andra sidan, med avspark klockan 18.

– Vi kommer fulla med tillförsikt till matchen och känner att vi har alla möjligheter att vinna. Det finns inga ursäkter, säger Grönvitts huvudtränare Peter Markstedt.

Huddinge ligger sist i norrettan med 17 poäng. VSK Fotboll har 22, två placeringar högre upp, just under strecket.

– Men Huddinge har bra kvaliteter. Vi har sett en hel del matcher, läst en hel del om dem och hört oss för med folk som har sett dem. Huddinge har varit bra spelmässigt hela hösten och bollförande i många matcher. De är bra hemma, så vi har full respekt för dem. Men vi vet också att inget lag rubbar oss om vi kommer upp i nivå. Det gäller att alla spelare och ledare gör det från minut 1 till minut 90.

VSK Fotboll får tillbaka Eduard Zuta efter avstängning. Mittfältaren kom i somras och har profilerat sig som en skicklig spelfördelare.

– Han har varit en av de absolut bästa spelarna hela hösten. Zuta är en betydande orsak till att vi har gett oss själva möjligheten att klara nytt kontrakt. Han är väldigt bolltrygg, men kan också bryta mönster.

Under veckan har laget fokuserat på att bli ännu vassare i offensivt straffområde.

– Vi har fortsatt nöta på spelet i den sista tredjedelen. Sedan har vi förstås tränat på hur vi ska bemästra Huddinges styrkor och utnyttja deras svagheter.

Källbrinks IP är en av fyra arenor med naturgräs norrettan. Grönvitt trivs lika bra där som på konstgräs.

– Ja, vi har pratat om det inför matchen. Vi är bra på gräs och tar med oss det i morgon, säger Peter Markstedt.

FÖLJ MATCHEN MINUT FÖR MINUT
VLT-sporten rapporterar matchen på sin webbplats.
Huddinge IF rapporterar händelser via Livescore på svenskfotboll.se.

FÖLJ MATCHEN MÅL FÖR MÅL*
Vi rapporterar mål för mål på vår Facebooksida.
Vi rapporterar mål för mål i vårt Twitterflöde.

*Du behöver inte ha ett konto på Facebook eller Twitter för att läsa vad vi skriver där om du öppnar sidorna i en vanlig webbläsare.