Visa fler äldre nyheter >

Viktigt möte med en av nykomlingarna.
Då finns inget annat än seger för Grönvitt
– Hur det ser ut struntar jag i. Vi ska vända på det nu, säger huvudtränaren Peter Markstedt till vskfotboll.nu.

VSK Fotboll har varit oerhört nära poäng och seger på slutet. Borta mot Akropolis på lördagen klockan 16.00 ska utdelningen komma.

– Vi vet att vi har spelat bra. Nu ska vi täta bakåt och minimera våra misstag. Då kommer vi att vinna matcher, säger huvudtränaren Peter Markstedt.

Alla som är friska och hela åker med till Spånga IP.

– Förhoppningsvis kan "Ante" (Andreas Ljunggren-Eriksson) och Damir Foric spela. Nu är dessutom Philip Fredriksson redo för att starta igen.

Konkurrensen i anfallet är starkare än förut. Marcus Hägg startade med Koyar Salimi mot Dalkurd och Jonathan Böckert hoppade in och gjorde mål.

– Ett klassmål av Böckert. Typiskt honom. Han är en måltjuv som har visat härlig anda på träningarna. Självklart är han högaktuell för att spela.

Akropolis har gjort en stabil start i serien. I fjol mötte Grönvitt Akallalaget i Svenska Cupen och vann med 2–1.

– Det är ett bra lag som har byggt vidare på sitt spel från förra året. De har skrapat ihop en okej poängskörd och är säkert hyfsat nöjda än så länge. En stabil nykomling.

VSK Fotbolls målsättning är förstås glasklar.

– Hur det ser ut struntar jag i. Vi ska vända på det nu och har planen klar för oss. Vi känner oss trygga, säger Peter Markstedt.

SÅ HÄR FÖLJER DU MATCHEN
Vi rapporterar matchen på vår Facebooksida
Vi rapporterar matchen i vårt Twitterflöde
Du kan dessutom följa matchen via Livescore på svenskfotboll.se