Visa fler äldre nyheter >

Till söndagens cupmatch mot Helsingborg lanserar VSK Fotboll kampanj nummer två.
Genom den kan du bidra med pengar till hyran för U-truppens omklädningsrum.
– Vi hoppas givetvis att vi får hjälp med hela summan, säger ekonomiansvarige Christina Liffner till vskfotboll.nu.

VSK Fotboll hyr två omklädningsrum på Swedbank Park: ett för A-laget och ett för U-truppen. Hyran för U-truppens omklädningsrum är 48 000 kronor per år.

Den kostnaden är i dagsläget ofinansierad – men du som är supporter kan göra ditt för att bidra.

Till söndagens cupmatch mot Helsingborgs IF hemma på Swedbank Park (avspark klockan 14.00) kan du köpa en kombinerad match- och stödbiljett. Den här kampanjen fungerar alltså likadant som den mot Halmstads BK, där VSK Fotboll samlade in pengar till en flygresa till Piteå.

Målet är att samla in 12 000 kronor i matchen mot Helsingborgs IF.

– Vi hoppas givetvis att supportrarna kan hjälpa oss med hela summan under året. Kostnader som inte finns i vår budget måste finansieras, säger styrelsens ekonomiansvarige Christina Liffner till vskfotboll.nu.

Genom att stötta den här kampanjen ger du VSK Fotbolls ungdomar bra förutsättningar i samband med träningarna på Swedbank Park.

– Det handlar om att ha en funktionell plats där spelarna kan trivas och förbereda sig bra, säger ledarna i A-truppen och U-truppen.

Här är de biljetter du kan köpa till kampanjen:

  • Match- och stödbiljett: 200 kronor, där 100 kronor går till insamlingskampanjen
  • Stödbiljett: 100 kronor, där 100 kronor går till insamlingskampanjen. Om du sedan ändå kan gå på matchen använder du stödbiljetten, men betalar 100 kronor till för att utöka biljetten till en match- och stödbiljett.

    För att köpa biljetter för matchen, köp en webbiljett via den här länken.

    Dessutom kan du köpa en vanlig matchbiljett för 100 kronor. Samma biljettpriser gäller för sittplats och ståplats. Du som är grundskoleungdom går in gratis.

    Resultatet av insamlingen presenteras här på vskfotboll.nu.