Visa fler äldre nyheter >

Här är information om biljetter, cupkort och annat praktiskt för dig som besöker lördagens cupmatch mot Halmstads BK.

VSK Fotboll spelar alltså säsongens första tävlingsmatch på lördag, den 21 februari. Klockan 14.00 är det avspark mot allsvenska klassikerklubben Halmstads BK på Swedbank Park.

Biljettinformation
Biljettförsäljningen på plats öppnar klockan 13.00. Du köper dina biljetter i biljettluckorna utanför ABB Arena Nord (hockeyhallen). Se gärna till att komma i tid, så slipper du stå i kö nära inpå avspark.

Om du vill ha dina biljetter före matchen köper du med fördel webbiljetter här.

Biljettpriser (för ståplats och sittplats)
Här är priserna som gäller på lördag. Du kan bland annat bidra till insamlingskampanjen för att flyga laget upp till Piteå den 24 maj. Läs mer här.

 • Match- och stödbiljett: 200 kronor
 • Matchbiljett: 100 kronor
 • Stödbiljett: 100 kronor
 • Grundskoleungdomar: Fri entré

  Cupkortet
  Du som har köpt ett cupkort kan hämta det utanför sittplatsentrén före avspark. Vi kommer att ställa upp ett särskilt bord där du kan hämta kortet.

  Gästande supportrar
  Sektion J på ståplatsläktaren, för gästande supportrar, är stängd i lördagens match. I stället hänvisas supportrar till Halmstads BK till sektion A och B på sittplatsläktaren.

  Gröngölingarna stöttar Grönvitt
  Vi välkomnar särskilt Gröngölingarna till matchen. VSK Bandys yngre supportergrupp, för ungdomar upp till 16 år, får en egen sektion på ståplatsläktaren dagen till ära.

  Gröngölingarna har också en egen entré vid ståplatsläktaren och får gratis korv och festis i halvtidspausen mot uppvisande av medlemskort.

  Hamburgergrill och kioskförsäljning
  Nu har VSK Fotboll hamburgergrillar och kioskförsäljning för både ståplats- och sittplatsläktaren.

  Om det skulle bli dåligt väder kommer det dessutom finnas tält från Rent-a-tent som du kan stå under vid grillarna och kioskerna.