Visa fler äldre nyheter >

Kommande säsong blir hans tredje i den grönvita tröjan. Då vill Karwan Zarifnejad ta nästa steg.
– Jag vill visa min kvalitet fullt ut, säger han till vskfotboll.nu.

Under året som gick var han med och räddade kvar laget i norrettan, inte minst genom det mål han själv gjorde hemma mot Umeå FC i näst sista omgången (2–0 i 3–0-segern).

Nu har alltså Karwan Zarifnejad bestämt sig för att stanna kvar i VSK Fotboll.

– Det känns ju, som alla har sett och hört, att det är en nystart på alla möjliga håll i VSK, från ledning till tränare och så vidare. Det känns spännande med ett nytt projekt och jag vill vara en del av det, säger han om beslutet.

En bidragande orsak till att stanna var det nya jobbet han fått. Det har underlättat den sociala situationen.

– Men jag vill verkligen tacka mitt gamla jobb på Svenska Magnetfabriken. De har hjälpt mig både på ett personligt plan och med det fotbollsmässiga.

Vilka förhoppningar har du på säsongen, med allt positivt som händer just nu?

– Det har jag inte hunnit fundera på än, men jag tror att det här ska vara ett utvecklande år för VSK på alla möjliga sätt. Jag tror vi kommer göra ett bra år.

Och personligen; vad vill du själv prestera i år?

– Jag vill visa min kvalitet fullt ut. Det kunde jag inte göra förra året, bland annat på grund av skador och så, men i år vill jag visa min kapacitet. En sak som var bra förra året var mitt och Simons (Johansson) spel. Han är en duktig spelare och vi förstår varandra bra. Om vi får spela ihop så hoppas jag vi visar att vi vill dominera vår kant, säger Karwan Zarifnejad.