Visa fler äldre nyheter >

De grönvita föreningarna fortsätter närma sig varandra.
Så här ser VSK Bandy på det fördjupade samarbetet.
– Vi ser en stor potential för de som väljer att samarbeta med oss, säger klubbchefen Michael Campese.

Ordföranden Gisela Stockhaus förkunnar samarbetet på följande sätt:

– VSK Bandy har beslutat att samarbeta med VSK Fotboll i form av att hjälpa VSK Fotboll med deras marknadsarbete och att föra en vidare dialog om mer samarbete. Vi ser mycket fram emot samarbetet och vet att det kommer att gynna bägge föreningarna, säger hon.

Michael Campese (bilden) berättar att han har funderat länge på ett samarbete som det som nu håller på att forma sig.

– Under en längre tid har min övertygelse varit att det här är rätt väg att gå för varumärkets expansion och utveckling. Svensk idrott har det tufft generellt och vi tror att den här vägen kan vara rätt för att skapa förutsättningar åt båda föreningarna på kort och lång sikt, säger han och fortsätter:

– För VSK Bandys del så är fotbollen en viktig del i VSK-familjen även i framtiden; det är världens största sport och många VSK-are har fötts till grönvita supportrar via fotbollen och så kommer framtiden också att se ut. De är grönvita oavsett sport och självklart även hängivna bandysupportrar.

"Campo" berättar också om sin tro på vad samarbetet kan ge nuvarande och nya samarbetspartners.

– Affärsmässigt ser jag en stor potential för de företag och intressenter som väljer att samarbeta med oss. Aktiviteter, nätverk, samhällsprojekt och synlighet året runt skapar en oerhört stark kommunikations- och aktivitets plattform.

Michael Campese avslutar med att konstatera:

– I VSK ska bollarna rulla vidare. Så är det bara!