Visa fler äldre nyheter >

Vill du sätta bollen i rullning på VSK Fotbolls marknadssida? Nu har du chansen att bli en del av den grönvita familjen. VSK Fotboll vill förstärka organisationen med en säljare.

Du är driven, gillar när det går undan och tar gärna initiativ till nya idéer. Du är strukturerad och är bra på personliga relationer.

Du är ansvarsfull, initiativrik och tar vara på klubbens nya och befintliga samarbetspartners.

Du bör ha erfarenhet av försäljning och gärna ha ett stort kontaktnät.

Här är dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med nykundsförsäljning och förlängning av befintliga avtal, med de produkter och evenemang som VSK Fotboll levererar.

Du arbetar självständigt i samförstånd med övriga säljkollegor, kanslipersonal och ibland även övrig fotbollspersonal. Rapportering sker till utsedd ansvarig.

Du tar helt eller delat ansvar, med kollegorna, för att genomföra och vara kontaktperson för klubbens nätverksarbete och evenemang. Det här gör vi tillsammans med och för våra samarbetspartners, både under serien i arenans VIP-lounge och i andra sammanhang.

Personliga egenskaper

  • Glad och social – du tycker om att arbeta med andra människor.
  • Noggrann, strukturerad och ansvarstagande
  • Du vågar ta egna beslut med sunt förnuft
  • Resultatorienterad och drivande
  • Ett genuint engagemang för uppgiften

    Fotbollsintresse är ett plus, men inget krav. Är du intresserad? Då ska du höra av dig med CV och personligt brev till ansokan@vskfotboll.se för vidare kontakt. Anställningsstart enligt överenskommelse.