Visa fler äldre nyheter >

Omgång fyra tar Grönvitt till Domnarvsvallen.
Där väntar tidigare superettalaget IK Brage.
– Duellspelet blir viktigt. Vi ska visa stort hjärta, säger huvudtränaren Ramin Kiani till vskfotboll.nu.

VSK Fotboll möter på måndagen andra raka Borlängelaget, efter matchen mot Dalkurd i måndags (0–1).

Den här gången står IK Brage på andra sidan, det forna superettalaget som i fjol kom sist i landets näst högsta serie och i år fått börja om i norrettan.

Spelmässigt lär Grönvitt kunna vänta sig ett sedvanligt fysiskt hemmalag.

– Det är ett väldigt konsekvent lag, med ett starkt duellspel. De vill att deras fysik ska bli utslagsgivande, säger VSK Fotbolls huvudtränare Ramin Kiani.

– Vi ska möta det genom att stå upp i duellspelet och visa ett stort hjärta. Det är viktigt att vi är uppoffrande i duellspelet, men vi måste också vara smarta i hur vi möter dem.

Grönvitt har ännu inte vunnit i norrettan, men hemmamatcherna mot IFK Luleå (2–2) och Dalkurd FF (0–1) gav råg i ryggen.

– Vi vet att vi kan matcha vilket lag som helst i den här serien när vi spelar på det sättet. Och om vi säger att Brage är konsekventa i sitt spel så ska vi vara ännu mer konsekventa – och inte bara i den här matchen, utan över huvud taget i det ledarskap, de rutiner och de metoder som är våra grundpelare för den här verksamheten. Mot Brage vill jag se ett djävulskt taggat VSK, som skickar signaler och visar att vi är här för att vi vill vinna matchen, säger Ramin Kiani.