Visa fler äldre nyheter >

VSK Fotboll vill gå framåt på alla plan.
Därför höll klubben ett utvecklingsseminarium på lördagen.
– Det stärker enigheten i hela klubben, säger huvudtränaren Ramin Kiani till vskfotboll.nu.

Tidigt på lördagen samlades de olika delarna i VSK Fotbolls organisation ute på Lillåudden, för en förmiddag späckad av diskussioner och reflektioner.

Mellan 8.30 och 12.30 höll Claes-Göran Rangstad, som bland annat har jobbat med ABB, i ett uppskattat utvecklingsseminarium.

Huvudtränaren Ramin Kiani var en av de som deltog – och han ser fördelarna med ett sådant här initiativ.

– Vi fick samla hela föreningen, från topp till tå, under ett och samma tillfälle och tillsammans diskutera bilden över vad vi vill och vägen dit. Vi kunde prata om de aktiviteter som vi ska prioritera och hur vi ska organisera dem. Den gemensamma bilden stärker enigheten i hela klubben och gör att vi drar åt samma håll. Det är oftast det som är styrkan hos framgångsrika organisationer och idrottsföreningar, säger han.

Hur uppfattade du responsen från de som var där – och vad kom ni fram till?

– Seminariet spädde på kraften som vi vet finns i klubben. Optimismen och nybyggarandan bara stärktes. Ett bra initiativ från styrelsen.

Claes-Göran Rangstad, som ledde seminariet på ett mycket bra sätt, gladdes åt att VSK Fotboll ser ut att vara på rätt väg. Han uttryckte det inför den samlade skaran.

– Jag är verkligen positivt överraskad. Det finns motivation och tilltro i klubben, sa han och konstaterade samtidigt att seminariet gav goda, faktiska resultat.

Ramin Kiani kände att förmiddagen gav ännu mer energi att jobba vidare med att utveckla VSK Fotboll.

– Den gav väldigt mycket hopp. Vi fick energi att jobba hårt, för att förverkliga våra drömmar och den vision vi har, säger han.