Visa fler äldre nyheter >

VSK Fotboll utvecklar organisationen runt A-laget.
I dag blev två nya namn klara: Viktor Nordvall och Göran Svensson.
– Vi skapar en elitinriktad miljö, säger huvudtränaren Ramin Kiani till vskfotboll.nu.

Den 20 november blev det klart att Ramin Kiani fortsätter som huvudtränare i VSK Fotboll. Han får dessutom ett utökat ansvar för A-laget och för akademin. Sex dagar senare anslöt också Fredrik Ramström, som en av tränarna för 2014.

Nu har även höstens målvaktstränare Göran Svensson förlängt sitt kontrakt med Grönvitt – som också värvar Viktor Nordvall som ny sjukgymnast och fystränare.

Med andra ord: organisationen runt A-laget blir vassare än i fjol.

– De här värvningarna gör att vi skapar en elitinriktad miljö runt våra spelare. Vi kommer att kunna ta hand om dem ännu bättre än förut, säger huvudtränaren Ramin Kiani (bilden).

– Göran är en mycket kompetent och intresserad målvaktsinstruktör. Han var oerhört viktig för oss i höstas och det känns väldigt skönt att han väljer att stanna kvar. Viktor är väldigt engagerad och målmedveten. Han kommer att äga hela processen med fysträning och skadebehandling, för att kunna jobba preventivt med spelarna. Viktor kommer också att finnas med ute på planen, för de spelare som inte kan delta i den ordinarie fotbollsträningen. Det är väldigt viktigt, fortsätter Grönvitts huvudtränare.

Därmed är VSK Fotbolls ledarstab för 2014 fullständig. Här är den i sin helhet:

  • Huvudtränare: Ramin Kiani
  • Tränare: Fredrik Ramström
  • Målvaktstränare: Göran Svensson
  • Fystränare och sjukgymnast: Viktor Nordvall
  • Lagledare: Erik Eklund
  • Materialförvaltare: Bo Wallert
  • Materialförvaltare: Ulf Wallert

    Framöver kommer vi också att publicera en tv-intervju med Ramin Kiani. Där berättar han mer om ledarstaben och nuläget i A-laget.