Visa fler äldre nyheter >

De är årets besvikelse i norrettan, efter att ha tippats utmana toppen.
Men i tisdags bytte Sandviken tränare för att säkra nytt kontrakt.
På måndagskvällen ska Grönvitt göra sitt för att stoppa de rödvita på Jernvallen.

Under fjolårsvåren hyllades nykomlingen Sandviken för sitt frejdiga spel, som också resulterade i bra med poäng i norrettan.

Då, liksom fram till i tisdags, var Tony Andersson huvudtränare för gästrikelaget.

Han assisterades av Johan Forslöf, men nu har alltså båda fått lämna sina poster. In i stället: förre SIF-tränaren Jimmy Haaranen och ex-allsvenske profilen Mathias Woxlin (Gefle IF).

VSK Fotboll stöter alltså på ett relativt oläst gäng när lagen sparkar av matchen på Jernvallen på måndagskvällen (19.00).

Senast noterade Sandviken ännu en förlust, borta mot Nyköpings BIS. 3–2 slutade matchen, men märk väl att SIF jagade kvitteringen på slutet och inte alls var särskilt långt ifrån poäng.

Grönvitt, å sin sida, tog en mycket efterlängtad seger mot Eskilstuna City i måndags kväll. Andreas Östlings 1–0-mål var ett av säsongens vackraste och vi hoppas förstås på en repris mot Sandviken.

VSK Fotboll kommer till spel med i stort sett samma starka trupp som senast. Enda skillnaderna är att Karwan Zarifnejad utgår, för att ersättas av Dennis Hansson – och 17-årige Jakob Andersson.

Det kan alltså bli tal om debut i norrettan för "Jacke", som har presterat fint i juniorlaget och dessutom är landslagsaktuell.

Vi kommer förhoppningsvis att kunna rapportera matchen via Everysport.com. Håll utkik här på hemsidan, eller på vår Facebook-sida, för mer information under morgondagen.