Visa fler äldre nyheter >

Köp Restaurangchansen och stötta VSK Fotboll – samtidigt som du sparar pengar själv.
Om du köper ditt häfte av akademikillarna går dessutom 70 procent av intäkterna direkt till dem.

VSK Fotbolls akademikillar säljer traditionsenligt Restaurangchansen för att samla in pengar till klubben, med start under kommande vecka (35).

Häftet kostar 200 kronor och genom att köpa det så stöttar du hela VSK Fotboll.

Om du ser till att köpa det av killarna i Fotbollsakademi så innebär det för övrigt en direkt stöttning till dem.

För varje häfte som killarna säljer så får de själva 70 procent av intäkterna. Tanken är att det ska täcka deras kostnader för mat och boende vid cuper och läger.

Du kan också köpa häftet genom att kontakta kansliet på Vasagatan 73, bakom Bombardier Arena på Rocklundaområdet. Om du vill ringa så är telefonnumret dit 021 – 41 34 10.

Vi kommer dessutom att sälja häftena i samband med A-lagets hemmamatcher på Swedbank Park, både i kiosken och just innanför entrén.

Så du kan ju passa på att köpa Restaurangchansen redan på onsdag, då VSK Fotboll möter IFK Luleå på hemmaplan (avspark 19.00).

Häftets totala värde uppgår till 26 385 kronor, så det är onekligen fyllt med erbjudanden av alla de sorter. Förutom rabatt på mat kan du spara in pengar på kläder och andra varor.

Tack vare matrabatterna tjänar du in häftets kostnad efter bara tre till fyra köp – och samtidigt stöttat VSK Fotboll.

Samtidigt vill vi tacka er som stöttade oss med frivillig entré vid matchen mot Öster i Svenska Cupen i onsdags kväll. Era bidrag är värdefulla.