Visa fler äldre nyheter >

VSK Fotboll har förlängt med en offensiv nyckelspelare.
Mikael Gustafsson är klar för en fortsättning över 2015.
– Han är en viktig pådrivare, säger Haci Aslan till vskfotboll.nu.

Transferfönstret må ha stängt för den här gången, men det hindrar inte VSK Fotboll från att jobba vidare med truppen inför nästa år och framöver.

En viktig prioritering har varit att förlänga med spelare som har utgående kontrakt.

Och nu har den förste spelaren skrivit på: publikfavoriten Mikael Gustafsson förlänger sitt avtal med två år – och stannar därmed i Grönvitt över säsongen 2015.

– Det känns förstås väldigt bra. Vi har knutit åt oss en viktig spelare och börjar få nästa års trupp klar i god tid. ”Micke” har verkligen infriat förväntningarna med råge och vi tror att han har ännu mer att ge i den grönvita tröjan, säger sportsligt ansvarige Haci Aslan.

Mikael Gustafsson kom till VSK Fotboll efter ett lyckat provspel i fjol vintras.

Anfallaren, som också kan spela på mittfältet, hade dessförinnan dominerat i Köping FF i flera säsonger.

Hans debutsäsong blev lyckad – och ”Micke” tog snabbt en plats i startelvan.

– Fart, fläkt och bra fotbollskvaliteter. ”Micke” är en krigare – en viktig pådrivare som vi behöver i laget, säger Haci Aslan.

Inför det här året sågs den hårdföre anfallaren som en viktig nyckelspelare, något som alltså bekräftas av kontraktsförlängningen.

– Med hans engagemang och närvaro är han givetvis det. Vi hoppas att ”Micke” når högre höjder med VSK Fotboll framöver, säger Haci Aslan.

Vi återkommer med en intervju med ”Micke” framöver, men passa på att se VSK Fotbolls anfallare i spel redan på söndag.

Då spelar Grönvitt hemma på Swedbank Park mot BK Forward i norrettans sjätte omgång (avspark 16.00). Heja fram grabbarna till ännu en seger!