Visa fler äldre nyheter >

VSK Fotboll fick i dagarna mycket tråkiga besked från två av klubbens ordinarie styrelseledamöter, som väljer att hoppa av sina uppdrag i föreningen.

Johan Lindahl och Håkan Persson valdes in i VSK Fotbolls styrelse på årsmötet i ABB Arena Nord den 23 februari 2011. Nu, fyra månader senare, väljer duon att lämna sina uppdrag.

– Vi kan bara beklaga att de hoppar av men respekterar naturligtvis besluten, säger styrelseordföranden Peter Brandt.

Håkan Perssons beslut om avsägelse beror på personliga skäl.

Förutsättningarna i det civila arbetet har förändrats och arbetsbelastningen blivit tung på kort tid.

– Det är sådant som sker när engagemanget i VSK Fotboll är på ideell basis. Man får respektera att tiden inte räcker till ibland, säger Peter Brandt.

Håkan Persson var under drygt fyra månader VSK Fotbolls vice ordförande – med fokus på ekonomi – och styrelsen behandlade avsägelsen under styrelsemötet i onsdags.

Johan Lindahls avsägelse behandlades på samma möte.

VSK Fotboll accepterade beslutet även om det alltid är trist att mista en eldsjäl. Johan har som arenaansvarig stått för ett jättearbete på Swedbank Park i samband med matcherna i superettan, något föreningen är oerhört tacksam för.

För en tid sedan fick Johan dessutom ett nytt arbete, där VSK Fotboll vill önska honom all lycka!

Med anledning av Johan Lindahls avhopp aktualiseras frågan om funktionärer i samband med VSK Fotbolls matcher på Swedbank Park. Om du är intresserad av att hjälpa till, eller känner någon som kan tänkas vilja, hör av dig till kansli@vskfotboll.nu!

VSK Fotboll har för avsikt att analysera hur föreningen ska besätta Johan Lindahls och Håkan Perssons poster med nya namn så snart som möjligt.