Visa fler äldre nyheter >

Här är vårens heta spelarövergång.
VSK Fotboll värvar Olli Isoaho.
- En dröm att få komma tillbaka hit, säger målvakten till vskfotboll.nu.

VSK Fotboll lånar ut målvaktstalangen Erik Biselius till norska Kongsberg i två säsonger för att han ska få spela seniorfotboll och fortsätta sin utveckling.

Men i natt blev efterträdaren i VSK Fotboll klar.

Och det blir alltså Olli Isoaho (bilden).

- Vi har en ung trupp i år och behöver få in rutin, säger sportsligt ansvarige Hans Johansson till vskfotboll.nu om den värvning som blev klar innan transferfönstret stängdes vid midnatt på onsdagskvällen.

Olli Isoaho förde Grönvitt till allsvenskt kval mot Elfsborg 1985, har varit proffs i Tyskland och Hongkong och representerat Finland vid 20 tillfällen.

Meritlistan för 54-åringen är alltså omfattande.

Nu blir han back up till Martin Sundström.

- Jag hade några fantastiska år i Västerås och har alltid längtat tillbaka hit. Jag har bara fina minnen från Arosvallen och hoppas trivas lika bra på Swedbank Park, säger Olli Isoaho efter nattens kontraktsskrivning i vip-rummet på den nya fotbollsarenan.

Hans Johansson spelade också i Grönvitt 1985 och har hållit kontakten alla år.

- Det känns stort att se honom här igen.

Kommer han att få spela?

- Martin Sundström är förstås etta men om han skulle bli sjuk eller skadad så är Olli Isoaho tränad för spel. Vi har också Oskar Wahlström men jag vill att han i första hand koncentrerar sig på tränarrollen i år, säger Hans Johansson entusiastiskt.

En längre intervju med Olli Isoaho kommer på Swedbank Park klockan elva på långfredagen - så missa inte träningsmatchen mot samarbetsklubben Västerås IK.