Visa fler äldre nyheter >

Imorgon eftermiddag (14:00) spelar VSK Fotboll säsongens sista match, och man gör det mot BK Forward på Trängens IP. Båda lagen har säkrat kontrakt, så matchen är betydelselös, men VSK vill väl ändå behålla sin fjärdeplats?

BK Forward, å sin sida, parkerar på en till slut trygg nionde plats i tabellen, och har säkrat nytt kontrakt med endast en poängs marginal. Man är dock bara tre poäng bakom VSK, men kan knappast gå om då målskillnaden är för dålig. Hemma på Trängen är man alltid starka, och i år har man ett facit av 5-4-3. VSK på bortaplan har 3-2-7, vilket inte är alltför smickrande.

Nu senast förlorade (1-2) de grönvita hemma mot för Superettan kvalklara IK Brage. bortamatch i Stockholm, där man säkrade sitt kontrakt via en mållös historia mot Gröndal.

Några spelare att hålla koll på i Örebrolaget kan vara mittfältsdirigenten Niklas Klingberg, med meriter från allsvenska Örebro SK och Superettan, då med Enköping, målfarlige vänsterbacken Peter Olsson, och anfallaren Herish Kuhi, även han med erfarenhet från ÖSK.

I VSK hittar vi den mest formstarke spelaren i Temesgen Berhane, som har sett ordentligt sugen ut på slutet. Om David Carlsson har tillfrisknat så har han en synnerligen kompetent anfallspartner vid sin sida. Värt att notera är att trotjänaren och lagkaptenen Martin Andersson här möjligen gör sitt sista framträdande i den grönvita tröjan.

Hemsidan har sökt huvudtränare Jörgen Zetterström för en kommentar, men har ännu inte lyckats få tag i honom. Ev. publiceras kommentarer i ett senare skede.