Visa fler äldre nyheter >

Efter endast oavgjort mot Skellefteå senast så åker VSK på lördagmorgonen upp till Östersund för revanch mot jumbon ÖFK.
- Nyförvärven David Carlsson och Marcus Danielsson går in direkt från start, säger tränare Jörgen Zetterström till vskfotboll.nu

Det är en lugn Jörgen som vi får tag på efter ett matstopp på vägen upp till Östersund.

Hur är känslan inför matchen?
- Det känns bra, vi har varit nöjda med vårt spel, men absolut inte resultaten på slutet. Vi har jobbat hårt med vårt anfallsspel senaste tiden för att kunna sätta våra chanser. Vi räknade ut att vi hade 17 klara målchanser i dubbelmötet mot Skellefteå och gjorde 1 mål, det är naturligtvis inte bra!

Vad tror du om matchbilden?
- Vi siktar naturligtvis på att ha mycket boll som vanligt där vi kan föra spelet, men sen är det alltid beroende på vad motståndarna gör.

Hur ser truppen ut jämfört med senaste matchen mot Skellefteå?
- Dennis Boskailo är borta efter skadan senast, David Engström avstår också. Istället så är de två nyförvärven, David Carlsson och Marcus Danielsson med istället, båda går in direkt från start.

Hur ser det ut med Boskailo?
- Dennis knäskada kan vara så pass illa att han är borta resten av säsongen. Han ska träffa Djurgårdens läkare på måndag eller tisdag, först då vet vi mer. Men Dennis själv säger att det känns värre nu än vad det gjort tidigare under säsongen när han haft lite problem med just det här knäet.

Gör ni några förändringar i spelsystemet?
- Vi kommer att spela på ett liknande sätt som tidigare med två breda yttermittfältare och en central anfallare. Eventuellt kommer vi bli lite mer offensiva med en av mittfältarna för att få ett tyngre anfallsspel.

I övrigt noteras att...
* Vårmötet slutade 2-2 hemma på Swedbank Park. En missräkning då Patrik Grönvall gjorde ett mål som blev bortdömt efter att bollen träffat hjulet på målburen och ut.
* Östersund har tre raka oavgjorda matcher. VSK har tre oavgjorda på de 4 senaste matcherna.
* Vid seger för VSK går laget upp på 21 poäng och får därmed lite mer andrum till de nedre regionerna i serien.

Matchen börjar klockan 16:00 idag, och vi återkommer under senare delen av kvällen med kommentarer från matchen.