Visa fler äldre nyheter >

Lite snöplig snart på höstsäsongen, i och med 1-1 mot Skellefteå. En seger hade inneburit ett lyft självförtroende hos de grönvita, men nu blir det istället till att jobba vidare mot en högst efterlängtad vinst.

I den utlovade intervjun berättar här tränare Zetterström om sin syn på gårdagens match:

Vad tycker du om ert spel som helhet igår? Tempo, energi, spelskicklighet?
- Stundtals tycker jag att vi spelar bra; vi löper bättre än förut och skapar många målchanser. Eftersom vi bara gör ett mål på alla våra chanser så finns det givetvis mer att önska om skicklighet, men som helhet tycker jag att vi är det klart bättre laget och kan vara nöjda med spelet.

Hur tycker du att ni håller ihop laget, såväl i försvar som i anfall? Fyller ni på in i straffområdet som ni skulle vilja t.ex.?
- Vi har jobbat mycket med att få fram fler spelare och igår tycker jag att de båda kantspelarna Koyar och Simon gör det bättre än tidigare. Båda är ju riktigt nära att göra mål i lägen där de just fyller på i straffområdet. Försvaret sköter sig bra tycker jag. I uppställt spel när vi är samlade så skapar de inge,t utan deras få chanser kommer via hörnor och omställningar.

Om du skulle dela in matchen i perioder; hur tycker du att matchbilden ser ut?
- Första 30 är hyfsat jämn, sen tar vi över. De har en period första 20 av andra där de är bättre men sista 25 trycker vi på rejält.

Fanns det något speciellt som du var nöjd/missnöjd med?
- Är nöjd med att vi spelar med en så bra offensiv som vi gör. Räknade till att vi skapar nästan 20 hörnor. Självklart är jag missnöjd med att vi inte gör fler mål, men så har det sett ut i många matcher i år, och så länge vi spelar bra så är ju chansen stor att vi får ordning på målskyttet också.

Känner du att det är någon spelare som förtjänar extra beröm?
- Det är ingen som faller ur ramen men ingen som gör det där extra som avgör matchen. Mest positiva tycker jag är Simon och Koyar som är betydligt mer delaktiga denna match än vad som varit fallet ibland förut.