Visa fler äldre nyheter >

Senast blev det en något överraskande trepoängare hemma mot BP, nu står Djurgården på tur.

Efter en dålig insats mot Assyriska så kom laget betydligt mer taggade till matchen mot Brommapojkarna. Resultatet blev 3-1 till VSK vilket innebar en biljett bort från jumboplatsen.
- Det var ett lite överraskande resultat eftersom vi hade gjort en sådan dålig insats matchen innan. BP är ändå en av landets största talangfabrik så det var starkt av oss att vinna. Patrick Wallén gjorde alla tre kassar och stack ut mest tillsammans med Linus Sjöberg och John Eriksson men hela laget spelade väldigt bra, säger Lars Kjellstrand.

I kväll väntar Djurgården borta för juniorerna som går in med bra självförtroende inför matchen.
- Vi har haft en bra träningsvecka och bra stämning i truppen efter segern mot BP. Enis Vllasa är avstängd men i övrigt hoppas jag på ett ordinarie lag.

VSK som nu har tagit sex poäng, alla på hemmaplan, ligger näst sist men har bara fyra poäng upp till femteplatsen med en match mindre spelad.
- Jag har inte tänkt på att vi inte har tagit några poäng på bortaplan men vi tittar varken på det eller var vi ligger i serien just nu. Alla lag verkar så alla så det är ingen idé att dra några slutsatser av positionen ännu, avslutar Kjellstrand.