Visa fler äldre nyheter >

På fredag är det dags för juniorerna att spela sin tredje seriematch för säsongen. Klockan 12.00 är det avspark på Idrottsparken i Norrköping.

VSK har fått en tråkig start i Juniorallsvenskan Elit, Norra. Två omgångar har spelats och laget ligger i botten trots att spelet inte har varit så dåligt som tabellen visar.
- Vi har spelat ganska bra hittills om man bortser från den andra halvleken mot Eskilstuna. Tyvärr har vi släppt in lite för billiga mål men vi håller på att jobba med försvaret nu och vi ska bli tajtare i utgångspositionerna. Sen måste vi hålla oss på banan också, vi har haft två utvisningar på två matcher nu. Vi har pratat igenom matcherna inom laget nu och ser bara framåt, det finns många poäng kvar att spela om, säger Lars Kjellstrand, tränare för juniorerna.

Efter två inledande förluster är det nu dags för truppen att åka ner till Norrköping på fredag för att ta sina första poäng. Norrköping vann sin premiärmatch borta mot Djurgården med 2-0 men förlorade mot Hammarby med 3-0 senast. När VSK mötte Hammarby i premiären slutade matchen 2-4 till Hammarbys fördel.
- Matchen på fredag kommer att bli tuff men jag hoppas att vi kan stå upp och få med oss ett bra resultat hem, avslutar Kjellstrand.