Visa fler äldre nyheter >

VSK Fotbolls tränare Jörgen Zetterström var mycket kritisk efter matchen mot Brage som ledde till förlust med 1-0.

– Vi gjorde ingen bra match, samtidigt mötte vi ett lag som var taggat till tusen.

Stefan Bärlin gick av efter bara ett par minuter, vad hände?

– Stefan känner att det drar till i ljumsken på sista skottet på uppvärmningen, han trodde att det skulle fungera att spela ändå men det visade sig ganska snart att han inte kunde springa för fullt och tvingades därför byta.

Trots det tidiga bytet av en anfallare ville du inte sätta Grönvall på topp utan valde Kalle Ljungberg, förklara hur ni tänkte

– Vi visste att det skulle bli en väldigt fysisk match och valde därför att byta in den bästa kampspelaren vi hade på bänken och det var Filip Mårtensson. Med de vi då hade på banan tyckte vi att vi fick bäst balans med ”Grönis” kvar som central mittfältare.

Filip Mårtensson blev först inbytt och sedan utbytt i slutet, hur reagerade han på det?

– Klart att han var besviken men med tanke på att han kom in redan efter ett par minuter av matchen så tycker jag inte det var ett konstigt beslut. Bytet kom direkt efter deras 1-0 mål och då ville vi ha in Temme som är en 100-procentigt offensiv spelare.

Brage gjorde rättvist 1-0 i mitten på andra halvleken, trots det lyckades inte Grönvitt riktigt skapa många heta målchanser, vad gick snett?

– Nog hade vi några chanser men sett över hela matchen skapar vi på tok för lite. Vårt passningsspel är inte i närheten av vad jag hoppats på. Vi har för dålig rörelse och ger för få alternativ till den bollförande spelaren. På så sätt blir vi lättlästa och enkla att försvara emot.

Två matcher är spelade och det känns som om det saknas en dimension i spelet, vad säger du?

– Vi är långt ifrån den nivå jag hoppas att vi ska kunna spela på. I dag såg vi stundtals ut som ett pojklag som mötte män.

Till sist, är det någon som förtjänar positiv kritik i dag?

– Martin Sundström var i alla fall klart bäst. Sedan tycker jag att Oscar Pehrsson skötte sig bra. I övrigt kan vi förvänta oss mer tycker jag.

VSK Fotbolls nästa match spelas om en vecka borta mot Gröndal på Aspuddens IP i Stockholm.