Visa fler äldre nyheter >

Victor Holm anlände till VSK redan under förra säsongen. Vi tänkte ändå att vi skulle ta ett litet snack med före detta Skiljebospelaren så här inför premiären.

Hej Victor, du är ju inte helt färsk i grönvitt, bara nästan. Trots att du inte är helt ny så intervjuar vi dig i det här läget, måste kännas knepigt?
- Jo jag hade ändå inget annat att göra idag så det känns kul!

VSK har en ganska bred och stark anfallsuppställning och ni är många som konkurrerar om platserna. Känns det tufft att slå sig in när det är så pass många andra som också är med?
- Målet är, och kommer alltid att vara en starttröja, men nu har vi det minst sagt gott ställt med både välmeriterade och lovande anfallare. Mitt mål är att jag kommer att fortsätta spela mitt spel så får vi se hur långt det räcker.

Trots många anfallare känns det som om det finns flera olika spelartyper. Kan du beskriva dina styrkor just som anfallare?
- Jag skulle säga tre saker här; min spelförståelse, kvicka fötter samt min aggressivitet.

Du har varit med ett litet tag nu, hur trivs du i VSK?
- Det är självklart trevligt att vara i stans största klubb, vi har många och sångvilliga fans. Ju bättre stöd vi får av dom desto roligare har vi på plan.

Tänk på det alla som ska på matchen på söndag!

Premiären är nu bara 2 dagar bort! Börjar det bli nervöst?
- Jag är tyvärr sjuk just nu så det känns väldigt tungt förstås, annars så känns det bra. Vi tror på det vi gör och jag tror det kan bli en kul säsong!

Vad tycker du om truppen i helhet? Hur är stämningen i laget?
- Vi har en svinläcker blandning av människor så de blir mycket garv, det trivs jag med!

Vad tror du om VSK:s chanser i år?
- Serien är lång, det gäller att tro på det vi gör även om det blir motgångar. Gör vi det så tror jag vi har alla chanser i världen att fajtas om en superettanplats, alternativ kval!

Vi får tacka för pratstunden och hoppas Victor kryar på sig!