Visa fler äldre nyheter >

VSKFotboll vann dagens match mot mot samarbetsklubben Västerås IK med hela 4-0. Ett mycket bra genrep där Grönvitt dominerade totalt under första 45 minuterarna.

Vad säger du om dagens match?
- Vi var det klart bättre laget hela matchen och framförallt i första halvlek dominerar vi totalt. Efter 3-0 i paus så går tempot ner lite och då får VIK mer boll, men slutresultatet känns ganska rättvist tycker jag.

Ni gör fyra mål framåt och släpper inte in något, antar att du känner dig ganska nöjd med matchen
- Självklart, det är precis så här man vill ha ett genrep inför seriestarten.

Hur skötte sig den unga backlinjen idag?
- De skötte sig riktigt bra. Man ska inte sticka under stolen att de hade en ganska lugn dag, men de anfall som VIK hade ordnade backarna upp mycket bra.
Jag tycker själv att det var riktigt kul att Bärlin gjorde två mål, hur känner du?
- Riktigt kul för Stefan som varit skadad ett tag, jag tror att det här höjer hans självförtroende rejält. Stefan löper väldigt mycket och skapar hela tiden ytor åt andra spelare och det är riktigt roligt att en sån spelare får göra mål!

Vilka tycker du gjorde bäst ifrån sig idag annars?
- Många var bra men vet inte om jag tycker någon stack ut extra. Det var kul att se Dennis (Boskalio) och Kalle (Ljungberg) på banan igen. Båda har varit borta länge men har kämpat hårt med sin rehabträning. Båda gjorde en bra insats idag.

Genrep, en vecka kvar till premiären. Kan man misstänka att startelvan idag är väldigt lik den som spelar mot BK Forward på söndag nästa vecka?
- Ha ha ha, även om jag visste så skulle jag knappast berätta det redan nu.... men en inte alltför vild gissning är att några som spelade i dag kommer spela på söndag.

Startelvan
Målvakt: Martin Sundström
Backar: Martin Hofling, Dennis Boskailo, Oscar Pehrsson, Tobias Holmgren
Mittfältare: Vadim Jevtushenko, Ducian Damianovici, Kalle Ljungberg, Koyar Salimi
Anfallare: Martin Andersson, Stefan Bärlin

Målskyttar 1-0 (23) Stefan Bärlin, 2-0 (25) Stefan Bärlin, 3-0 (35) Självmål, 4-0 (81) Kalle Ljungberg