Visa fler äldre nyheter >

Det är snart dags för premiär i norrettan. Hur känns det?
- Riktigt kul! Det har man längtat efter ett tag nu, vi har nog utan tvekan världens längsta försäsong så det ska bli kul att det snart är dags för tävlingsmatcher igen.

Vi vid sidan om är ju väldigt nyfikna över hur de nya tränarna sköter sig. Hur är Jörgen & co?
- De sköter sig bra. Tränarna har ett riktigt bra träningsupplägg, bra balans mellan fotboll och fys. Det finns en tanke bakom allt. De är också väldigt lätta att ha och göra med, det känns som att de har en bra kommunikation med alla spelare. Sen skämtar dom ju en del också, eller dom försöker i alla fall (haha). Totalt sett gör de ett mycket bra jobb.

Puh, tur att han inte sa något annat

Du har spelat i Falkenbergs FF, Djurgårdens IF & IF Sylvia under de senaste åren och nu är du äntligen i VSK. Visst kan du inte säga annat än att vi har de absolut snyggaste matchtröjorna?
- Dif har ju också snygga matchtröjor men vi (VSK) har nog dom snyggaste jag spelat i, grönt och vitt är en bra blandning!

Som nyss, tur att han inte sa något annat…

Du har ju spelat på olika nivåer och är rutinerad för att vara rätt så ung. Vad har du för ambitioner som fotbollsspelare?
- Att spela på högsta nivå såklart! Utlandet vill jag också absolut testa på någon gång under karriären. Men det enda som finns i mina tankar just nu är att spela så bra som möjligt och bidra till att VSK går bra.

Vem är den jobbigaste spelaren att möta på träningar?
- . Det är inget jag har tänkt på men Temme (Temesgen Berhane) , Simon "Reddy" Lundevall och Martin Andersson är luriga att möta.

Vem är den sämsta förloraren i laget?
- . Ingen aning faktiskt, har varit skadad ett tag nu så man har ju missat ganska många fotbollsträningar så jag har inte haft möjlighet att se vem. Men alla hatar ju att förlora och alla blir väl därmed också arga, men vem som är sämst har jag inte märkt.

Hur trivs du i Västerås?
- . Riktigt bra! Fin stad och nära till allt. Sen känner jag en del folk här sen tidigare, jag har familjen här bland annat. Sen har vi ju ett skönt lag också så allt är bara positivt!

Vilken match ser du mest framemot i år?
- Derbyt mot Syrianska så klart ! Derbyn är det roligaste som finns.

VSK supportrar är nog kända för att ställa stora krav på spelarna, åtminstone om man jämför med många andra lag på den här nivån. Hur känns det egentligen?
- Det är bara bra tycker jag. Spelar man i en klubb som VSK ska man ha krav på sig och då ska man också kunna leva med det.

Men vilka krav har man egentligen rätt att ställa på er i år då med så många nya spelare?
- Enligt mig: Att vi ska gå upp!

Familj: Pappa, mamma, 2 systrar och en hund.
Intressen vid sidan av fotbollen: Inga direkta men softa bara, kolla film, fika...
Favoritlag: Inter!

Vi tackar för pratstunden med Dennis Boskailo och vi bjuder på en ny spelarintervju senare under veckan.