Visa fler äldre nyheter >

Grönvitt kryssade i träningsmatchen mot Värmbol som slutade 0-0 hemma på Swedbank Park.

VSK förväntade sig en matchbild där man skulle få hålla mycket boll och försvara sig mot kontringar, det fick man också.
- Jag tycker att det var en förväntad matchbild under stora delar av matchen. Jag hade en förhoppning om att vi skulle ha mer flyt i vårt spel när vi möter ett lag som backar hem så pass mycket. Vi måste klara av att ha ett högre passningstempo men tyvärr har vi vissa perider i matchen då vi inte har någon fart alls. Då blir det lätt för motståndarna att försvara sig, säger tränare Zetterström.

Målen som laget ville ha uteblev alltså och matchen slutade mållös, även om målchanser inte saknades.
- Under matchen har vi sex eller sju bra lägen att göra mål men vi lyckas inte sätta dit någon. Efter 10 minuter så har vi tre klara lägen och gör vi mål på två av chanserna så har vi matchen hemma istället för att det blir stressigt och vi måste jaga mål som i denna match.

Vad tyckte du om debutanten Daniel Svenssons insats i mål?
- Danne kommer från juniorlaget och gör det bra även om han i princip inte har någonting att göra. Dem hade ett jätteläge som han gör en kanonräddning på.

Stefan Bärlin skulle spelat matchen men kom inte till start, vad hände?
- Stefan kände lite i benet och valde att inte spela. Han har tränat hela veckan och det här var bara en ren säkerhetsåtgärd.