Visa fler äldre nyheter >

VSK spelar dubbelmatch i helgen. Idag möter grönvitt Assyriska och imorgon är det Frej.

Hur tänker du inför matcherna?

- Eftersom det är dubbelmatch så ska alla spelare få spela och de som spelat lite mindre förut ska få 90 minuter denna helg.

Är det mycket skador i truppen?

- Erik (Biselius), Robin (Blommé) och Victor (Holm) är helt borta från spel. Patrik Grömvall, Kalle Ljungberg och Martin Andersson har lite känningar och min tanke kring dom är att ingen spelar mer än 45 per match. Sen har vi många spelare som är slitna just nu och jag tänker inte chansa med någon så vi får se om alla kan spela så mycket som jag tänkt i förväg.

Är det något speciellt fokus inför någon av matcherna?

- Rimligen bör matchbilden vara att vi får jobba mer med försvarsspel mot Assyriska och i den matchen blir nog anfallsspelet mer i form av kontringar på omställningar. Mot Frej har vi ett mer orutinerat lag själva men jag hoppas att vi ska kunna etablera mer spel på deras planhalva i den matchen. Mot Frej kan det bli så att vi får försvara oss mot omställningsspel.

Hur ska det bli att se Vadim i sin första match i VSK-tröjan?

- Man ska veta att han ligger långt efter i träning än men jag tycker det ska bli kul att se honom 45 minuter på söndag. Det är en bra bollspelare som jag tror kommer vara nyttig för oss när han är full tränad.